top of page

Meistä
LD
Rakennuspalvelu Oy

Keitä olemme?

LD Rakennuspalvelu Oy on luotettava yhteistyökumppani laajalla palveluvalikoimalla. Sitoutumisemme asiakastyytyväisyyteen erottaa meidät muista. Osaava ja omistautunut tiimimme suhtautuu jokaiseen projektiin intohimolla ja kiinnitämme huomiota yksityiskohtiin. Takaamme laadukkaan lopputuloksen ja ylitämme odotukset. Ota yhteyttä jo tänään niin keskustellaan projektisi toteuttamisesta.

972247A4-C45E-4105-B694-B9193CAE599F.jpeg
IMG_7922.jpeg

Minusta

Hei, Nimeni on Lars Douma.

 

Olen kotoisin Hollannista, jossa työskentelin rakennusalalla vuosia ilmastointi, viemäri- ja putkistojärjestelmien parissa. Näiden lisäksi olen rakentanut betonielementtejä ,seiniä, kattoja ja paljon muuta.

 

Olen ollut aktiivinen suurissa saneeraus- ja uudistrakennuskohteisssa, sekä myös pienemmissä projekteissa. Pyrin aina laadukkaaseen lopputulokseen. 

 

Lisäksi minulla on kokemusta esimerkiksi terassien, puutarhojen ja ulko-oleskelualueiden rakentamisesta. Kerro meille ideasi niin toteutamme sen!

 

Viimeiset viisi vuotta olen työskennellyt ahkerasti Suomessa. Tänä aikana olen oppinut sen kuinka Suomessa asiat kuuluu rakentaa.

bottom of page